Protestantse Kerk en Pinksterkerken zoeken toenadering

"Een echte vriend komt bij je doop"

in Christelijk Nieuws

Op de PKN-synode wordt vandaag het rapport 'Dialoog Pinksterkerken' gepresenteerd. Om onderlinge toenadering tussen de Protestantse Kerk en Pinksterkerken aan te moedigen, presenteert de PKN in samenwerking met de EO onderstaand filmpje.

“Er is een tijd geweest waarin we met de rug naar elkaar hebben gestaan,” zegt PKN-scriba Arjan Plaisier. “Maar we hebben geleerd om elkaar te waarderen en we geloven dat daarin de hand van Gods Geest zichtbaar is. We vinden ook dat we in deze tijd gewoon niet meer om elkaar heen kunnen, omdat de kerk in deze tijd voor grote uitdagingen staat.”

Video: "Een echte vriend komt bij je doop"

Foto: Aikawa Ke

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons