Nieuwe religieuze online-boekenshop

'Meest ruime assortiment in liturgie, religieuze muziek en religieuze boeken'

in Mediatips

Gisteren is de nieuwe website van Boekhandel Berne in Heeswijk online gegaan. Initiatiefnemer Joost Jansen is een tevreden mens. Na ruim een jaar bezig te geweest en flink wat tegenslagen is het resultaat er dan eindelijk. "Wij zijn een goed alternatief voor Bol.com".

(imported body)

Gisteren is de nieuwe website van Boekhandel Berne in Heeswijk online gegaan. Initiatiefnemer Joost Jansen is een tevreden mens. Na ruim een jaar bezig te geweest en flink wat tegenslagen is het resultaat er dan eindelijk. "Wij zijn een goed alternatief voor Bol.com", aldus Jansen. 

De website hoopt dat mensen die zich interesseren voor het feit dat er 'meer tussen hemel en aarde is' de website zullen bezoeken. De belangrijkste verandering ten opzichte van de oude website is dat je met een enkele muisklik bij alle 100.000 titels die bij het Centraal Boekenhuis staan genoteerd kunt komen. 

Naar eigen zeggen is op de website het meest ruime assortiment in liturgie, religieuze muziek en spirituele en religieuze boeken van Nederland te vinden. Volgens Jansen blijft een fysieke boekhandel nodig. "Onze fysieke boekhandel wordt ook helemaal vernieuwd. We zijn er druk mee bezig en op 6 juni wordt hij officieel geopend. Het is fijn om boeken te kunnen inkijken, ze te kunnen vergelijken en dan een goede keuze te kunnen maken met het budget dat tot je beschikking staat."

Klik hier om de website te bezoeken

Bron: Reliwerk / IKON

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons