Film-premiere 'Left Behind' in Amersfoort

in Mediatips

Er zijn veel films met inspirerende inhoud. Tot en met 18 april 2015 zijn diverse christelijke films te zien tijdens de christelijke film 10-daagse. In het 'De Lieve Vrouw Filmtheater' in Amersfoort worden verschillende films vertoond, waaronder première van 'Left Behind'.

De film 'Left Behind' vertelt het verhaal van de grootste ramp in de geschiedenis van de mensheid. Het verhaal van hen die achterblijven. Het einde der tijden. Miljoenen mensen verdwijnen plotsklaps van de aardbodem. Alleen hun kleding en eigendommen blijven achter. Temidden van de ultieme chaos probeert piloot Ray Steele (gespeeld door Nicolas Cage) kalm te blijven. Terwijl de passagiers en crew in paniek raken. krijgt hij hulp van journalist Buck Williams. Beiden hebben zo hun redenen om het toestel veilig aan de grond te krijgen. De dochter van Ray, Chloe, is alleen en radeloos op zoek naar haar verdwenen broer en moeder. Verloren in een chaotische wereld moet ze zich een weg banen door alle waanzin.

De christelijke film 10-daagse sluit op 15 april af met de première van 'Heaven is for real'; de verfilming van het boek van Todd Burpo. Op de website zijn de precieze tijden van de voorstellingen te raadplegen. Ook is er een synopsis van de films te lezen en zijn de trailers te bekijken. Kaarten voor de diverse voorstellingen zijn online verkrijgbaar via Gospel.nl

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons