Zanger Casting Crowns vraagt gebed vanwege tumor

Zanger vraagt om gebed via Facebook

in Geloven

Mark Hall, zanger van de populaire band Casting Crowns heeft een tumor op zijn rechternier. Volgens de artsen is het vrijwel zeker kanker. De hoop en verwachting van de artsen is dat de tumor alleen in de nier zit. Volgende week wordt de nier operatief verwijderd.

Op Facebook schrijft Mark: 

Hey Casting Crowns Family,

I would appreciate your prayers.

Doctors found a solid mass in my right kidney about a week ago. They are 90% sure it's cancer and they are going to remove the entire kidney next Wednesday, March 11th. They believe the cancer is contained in the kidney, which is also a great hope. They will know more once it is out and Pathology can see it. 

I'll be in recovery for a month or a little longer because of the surgery. Please pray for healing and for God's peace for my family.

Praising Him in This Storm

Mark Hall

Casting Crowns begon in 1999 als kleine hobbyband, opgericht door de leden van een kleine jongerengroep van de First Baptist Church in Daytona Beach, Florida. Mark Hall was destijds  jongerenwerker in deze gemeente en bovendien zanger van de band. Casting Crowns begon al snel eigen nummers te schrijven.

De band bleek al snel een succesvol project, en werd ontdekt door enkele bekende christelijke artiesten in de VS. Casting Crowns nam in 2003 haar debuutalbum, dat dezelfde naam als de band draagt, op.

Casting Crowns is onderscheiden met meerdere Grammy's, Dove Awards en GMA-music Awards en heeft inmiddels 8 albums uitgebracht. Van het laatste album 'Thrive' werden in de eerste week alleen al meer dan 45.000 exemplaren verkocht.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons