The Passion: wat is er te doen in Enschede?

Een voorproefje van de activiteiten

in Mediatips

Het zal je vast niet zijn ontgaan: The Passion komt er dit jaar weer. En wel in Enschede. Voor, tijdens en na The Passion worden er in Enschede en andere steden in het land activiteiten gehouden. Ben jij erbij? Hieronder vast drie activiteiten op een rijtje.

After Passion | Protestantse Gemeente Enschede
2 april 2015, na The Passion. Langestraat 51 Enschede

Heb jij als jongere behoefte om na The Passion door te praten en gezellig te borrelen? Na afloop van The Passion ben je welkom bij Het Oecumenisch City Pastoraat om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar of pastorale leiding te bespreken wat The Passion heeft losgemaakt. Dit is een initiatief van het Jeugd- en Jongerenwerk Protestantse Gemeente Enschede. Klik hier voor de Facebookpagina van de PGE.

Filmavond 'Het verhaal van Jezus' en Livestream Passion
2 april 2015 18:00 uur, Brinkstraat 70 Enschede

Wees welkom in de Renatakerk, Brinkstraat 70, om met elkaar de film te kijken over wie Jezus eigenlijk is; 'Het verhaal van Jezus'. Ook the Passion is live te volgen! Voor vragen, gesprek, gebed, stilte, warmte en meer informatie: kom langs en wees welkom!

Processie vanuit de wijken naar de stad
2 april 2015, 17:00 uur, Enschede

De processie met het verlichte kruis was al snel volgeboekt. Maar geen nood! Vanuit de vier windhoeken lopen mensen uit heel Enschede in een processiestoet naar het Van Heekplein.
Correspondentieadres: Cornelia Schefferlaan 33, Enschede

Kijk voor de complete lijst met activiteiten op: http://www.thepassion.nl/activiteiten

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons