The Passion ook via de radio te volgen

in Mediatips

The Passion is dit jaar niet alleen te zien op televisie, maar ook rechtstreeks te horen op NPO Radio 2. Het Bijbelse muziekspektakel van de EO en KRO vindt op 2 april plaats in Enschede.

Het is de vijfde keer dat het lijdensverhaal van Jezus op Witte Donderdag, drie dagen voor Pasen, op deze manier wordt opgevoerd.

Jim de Groot speelt dit keer de rol van Jezus en Shirma Rouse is Maria. Verder doen Jeroen van der Boom (Petrus), Jeroen van Koningsbrugge (Judas), Jon van Eerd (Pontius Pilatus), Robert ten Brink (de verteller) en Bridget Maasland (verslaggeving) mee.

NPO Radio 2 begint al om 18.00 uur en duurt tot 01.00 uur. Dj’s Bert Haandrikman, Stefan Stasse en Henk van Steeg blikken vooruit op het event, spreken de cast en crew en proeven de sfeer in de binnenstad van Enschede. Van 20.25 tot 22.00 uur is The Passion te zien op NPO 1. 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons