Internetkerk lanceert MijnKerk.nl-eetcafé

"Gerechten met symbolische betekenis"

in Christelijk Nieuws

Internetkerk MijnKerk.nl lanceert een nieuwe mogelijkheid om elkaar te ontmoeten: het MijnKerk.nl Eetcafé. Vrijdagavond 27 maart zal het MijnKerk.nl-eetcafé openen in Dronten, onder leiding van Renny Post, kerkelijk werker van de Protestantse Gemeente in Dronten.

Internetkerk MijnKerk.nl lanceert een nieuwe mogelijkheid om elkaar te ontmoeten: het MijnKerk.nl-eetcafé. Vrijdagavond 27 maart zal het MijnKerk.nl-eetcafé openen in Dronten, onder leiding van Renny Post, kerkelijk werker van de Protestantse Gemeente in Dronten. Op die dag zullen de dominees Fred Omvlee en Janneke Nijboer van MijnKerk.nl aanwezig zijn om de opening te verrichten.

Organisator Renny Post
Renny Post is de inspirator en kok van MijnKerk-eetcafé. "Als inspirator omdat ik gedreven ben vormen te vinden waarbij verbindingen met elkaar gezocht en gelegd worden. Dit vanuit de overtuiging dat het goed is in gezamenlijkheid te zoeken naar leven met God en elkaar in liefde te kunnen verstaan. Vanuit mijn christelijke levenshouding hoop ik bij te kunnen dragen aan de samenbindende kracht van de vrede. Samen eten en drinken in een ontspannen sfeer is een mooie vorm."

"Als kok omdat ik graag voor groepen kook en zeker met bijzondere, niet alledaagse gerechten. De maaltijd van het eetcafé bestaat uit bijbels geïnspireerde menu's en gerechten met symbolische betekenis. Smaken en ingrediënten zijn te herleiden uit oude tijden. Iedere maaltijd begint met een korte viering met bezinnings- en stiltemomenten. Daarna kan het smakelijke gesprek aanvangen. De groep kan uit maximaal 12 personen.

Internetkerk
Internetkerk MijnKerk.nl is een pioniersplek van de Protestantse Kerk. De kerk is online aanwezig met een website, Facebook-pagina en besloten Facebook-groep. Sinds 2014 organiseert ze ook meet ups in het land, zoals een Dierendagviering en Top2000-kerkdiensten bestaan, dus in een lekkere kleine setting, al etend dingen te ontdekken rond het christelijk geloof."

Het MijnKerk.nl-eetcafé zal gemiddeld eens per maand plaatsvinden. Meer informatie vind je op MijnKerk.nl.

Bron: MijnKerk.nl

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons