Huis van Belle initieert eerste 'Moederdochterdag'

'Moeders Mooiste'

in Mediatips

Op zaterdag 9 mei, de dag voor moederdag, organiseert Huis van Belle een eerste Moederdochterdag. Locatie is de Eemlandhoeve in Bunschoten-Spakenburg. Een boerderij met groot buitenterrein waar je deze dag leuke kraampjes vindt om te shoppen en waar verschillende workshops worden aangeboden.

Het thema van de Moederdochterdag is 'Moeders Mooiste'. Belle wil alle meiden en hun moeders graag een fijne en gezellige, relaxte dag geven. Ook kunnen ze die dag met elkaar leuke dingen doen, zijn er workshops en kan men elkaar beter leren kennen.

Huis van Belle is een stichting die meiden wil bemoedigen door hen te vertellen hoe mooi ze gemaakt zijn door hun Schepper en hen helpen het beste uit zichzelf te halen. Huis van Belle is een onlangs een stichting geworden om inkomsten te werven om zo alle activiteiten te kunnen blijven doen. Eén van die activiteiten is het uitgeven van het tijdschrift Belle.

Belle is het eerste christelijke blad voor tienermeiden. Belle staat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, liefde en relaties, testjes en winacties. Het blad verschijnt vier keer per jaar en is te koop in de christelijke boekhandel en online.

In februari 2012 is Huis van Belle gestart met een website. Elke dag verschijnen er twee of drie blogs van één van de twintig bloggers. De meiden die bloggen dienen als rolmodellen en vraagbaak voor alle vragen die spelen in de doelgroep. Huisvanbelle.nl heeft een bereik van 50.000 bezoekers per maand. 

Het Huis van Belle zoekt nog ouders die willen meebouwen en hen willen helpen om hun activiteiten te kunnen blijven doen. Ouders die zich aanmelden voor 'De Club van 100 ouders' mogen ook naar de Moederdochterdag op 9 mei.

Meer info: HuisvanBelle.nl

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons