Groot Nieuws Radio organiseert actieweek

Paasconcert Sela op 13 maart

in Mediatips

Vanaf aanstaande maandag 9 maart start Groot Nieuws Radio een actieweek. Doel is om geld in te zamelen om 24/7 christelijke radio mogelijk te maken. Vanuit de Basiliek in Veenendaal maken de presentatoren elke dag live radio én kunnen luisteraars langskomen om doneren en te luisteren naar sprekers en artiesten.

Veel artiesten en sprekers hebben dan ook hun medewerking inmiddels al toegezegd. Hans van Vuuren, presentator bij Groot Nieuws Radio schrijft op zijn Facebookpagina:
"Wat een dag, wat een dag… de hele dag aan de telefoon om een muzikaal spectaculair programma in elkaar te draaien voor de Actieweek in de Basiliek. Er zit nog van alles in het vat, maar zeker is dat je in elk geval de betrokkenheid gaat horen van Ralph van Manen, Lucas Kramer, Elise Mannah, Reyer, Pearl Jozefzoon, Trinity, Marcel & Lydia, Christelijk Regiokoor Adonai, Joke Buis en Kees Kraayenoord. Morgen komen er daar vast nog héél wat namen bij...

Paasconcert
De band Sela geeft in de actieweek van Groot Nieuws Radio een groot paasconcert in de Basiliek in Veenendaal. Eigenlijk zou de band dit jaar geen paasconcerten geven, maar voor de huidige situatie van Groot Nieuws Radio maakt Sela een uitzondering. Het concert van Sela zal plaatsvinden op vrijdagavond 13 maart. Groot Nieuws Radio kan gebruik maken van de Basiliek in Veenendaal dankzij vier christelijke ondernemers die dit mogelijk maken.

Welkom
De luisteraars worden van harte uitgenodigd om langs te komen in de Basiliek. Het adres is Wiltonstraat 56, Veenendaal. Groot Nieuws Radio: "Je kunt geld doneren, koffie drinken en luisteren naar sprekers en artiesten. Ook is het mogelijk om mee te bidden voor Groot Nieuws Radio in de stilteruimte van de Basiliek".

Ook als je niet in de gelegenheid bent om langs te komen in Veenendaal, kun je de actieweek thuis volgen. Er worden webcams opgehangen, zodat je thuis mee kan kijken en luisteren naar Groot Nieuws Radio. 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons