Priester beweert dat God een vrouw is

"Warm en moederlijk"

in Geloven

Een katholieke priester uit Massachusetts was al 48 minuten officieel overleden, totdat de artsen zijn hart weer aan de praat kregen. De priester, John Micheal O'neal, beweert nu dat hij in die tijd God heeft ontmoet in de hemel en beschrijft het als een warm en moederlijk figuur.

(imported body)

"Haar aanwezigheid was zowel overweldigend als troostend", zo beschrijft de priester na zijn ervaringen in de hemel. "Ze had een zachte en kalme stem en haar aanwezigheid was net zo geruststellend als een omarming van een moeder. Dat God een Heilige Moeder in plaats van een Heilige Vader is stoort me niet, ze is alles waar ik op gehoopt had en meer!"

Opschudding
De beweringen van O'Neal hebben voor flink wat opschudding gezorgd in de lokale katholieke gemeenschap, waar aartsbisschop Sean P. O'Malley een persconferentie had georganiseerd om de geruchten te sussen. Tevens heeft de aartsbisschop een officiële verklaring uitgegeven dat de priester leed aan hallucinaties, symptomen van een bijna-doodervaring, en God overduidelijk geen vrouw is.

Bron: Sunday Monitor/Fok.nl / Foto: Devian

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons