Nieuw christelijk festival Graceland komt er aan

Festival waar genade gevierd wordt

in Mediatips

Deze zomer zal het nieuwe christelijke Graceland Festival van start gaan op Landgoed Velder in Liempde (gemeente Boxtel). Op 14, 15 en 16 augustus 2015 biedt dit evenement onder andere muziek, inspirerende sprekers en kleinkunst.

Graceland is een festival waar ruimte is om God te zoeken, waar genade gevierd wordt en waar ontmoeting is vanuit verschillen. Op verschillende podia wordt een grote diversiteit aan muziek aangeboden, van hip-hop tot metal, van worship tot pop en rock en elektro/dance. Naast muziek is er ruimte om geïnspireerd te raken door sprekers, schrijvers, kleinkunst,  snuffelen in vintage kleding en nog veel meer.

Op oudejaarsdag maakte de organisatie al de eerste namen bekend waaronder Reyer, No Buts, Alive Again, Spyker, Johan ter Beek, Jan de Cock, Het Vreemdelingencollectief, Rogier Pelgrim en de Amerikaanse Transform DJ’s.
 
Met het online gaan van de website en de start van de ticketverkoop komen daar de volgende namen bij: Dizraeli and the Small Gods (ENG), A Red Season Shade (FRA), David Ahlen (SWE), theater door Mighty Impuls Movement, Paulien Vervoorn, Jan Wolsheimer en Reinier Sonneveld. Naast een uitgebreide line-up waar de komende tijd nog namen aan worden toegevoegd is er ook een speciaal festival programma voor kinderen, waaronder medewerking van Elly & Rikkert.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons