Jezus Leeft doet mee aan verkiezingen

Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht en Noord-Brabant kunnen stemmen op de partij

in Christelijk Nieuws

De partij Jezus Leeft doet in maart mee met de provinciale verkiezingen. In Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht en Noord-Brabant kan gestemd worden op de partij van evangelist Joop van Ooijen.

De partij wil kleinere en zelfstandige gemeenten, en zodoende moet de EU worden verlaten. Dit laatste is één van de partijpunten. “We willen uit de EU en daar blijven we net zo lang aan werken totdat we eruit zijn”, is te lezen in het partijprogramma op de website. Jezus Leeft wil dat provincies overheidstaken overnemen en andere verantwoordelijkheden overdragen aan gemeenten. Vooralsnog zijn er geen namen bekendgemaakt van verkiesbare personen. 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons