Gezocht: 2600 meebouwers

Tijdschrift Belle is één van de activiteiten van Huis van Belle

in Geloven

Huis van Belle is een stichting die meiden wil bemoedigen door hen te vertellen hoe mooi ze gemaakt zijn door hun Schepper en hen helpen het beste uit zichzelf te halen

Huis van Belle is een onlangs een stichting geworden om inkomsten te werven om zo alle activiteiten te kunnen blijven doen. Eén van die activiteiten is het uitgeven van het tijdschrift Belle.

Eline Hoogenboom, initiatiefnemer van Huis van Belle: "We zoeken: 2000 meiden die lid willen worden van de Huis van Belleclub, 100 ouders die lid willen worden van de Club van Honderd Ouders. Tenslotte zoeken we 500 Meebouwers die minimaal € 5 per maand willen doneren. Meiden dit lid worden van de Huis van Belleclub krijgen een T-shirt en een cadeautje op de verjaardag. Ouders die lid worden krijgen o.a. wekelijks een tienertip in de mail en kunnen een uniek moederdochter-event meemaken in mei. En Meebouwers krijgen een gratis exemplaar van het Blad Belle."

Huis van Belle wordt gerund door vrijwilligers. Om het magazine Belle uit te geven, de website te vernieuwen en lopende kosten te kunnen betalen is er meer dan 100.000 euro per jaar nodig.

Eline: "Met 2600 meebouwers moet dat haalbaar zijn. De actie stopt op 31 maart 2015." 

Belle is het eerste christelijke blad voor tienermeiden. Belle staat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, liefde en relaties, testjes en winacties. Belle wordt uitgegeven door Uitgeverij Kok en wordt door de redactie van Huis van Belle gemaakt. Belle verschijnt vier keer per jaar en is te koop in de christelijke boekhandel en online.

In februari 2012 is Huis van Belle gestart met een website. Elke dag verschijnen er twee of drie blogs van één van de twintig bloggers. De meiden die bloggen dienen als rolmodellen en vraagbaak voor alle vragen die spelen in de doelgroep. Huisvanbelle.nl heeft een uniek bereik van 50.000 bezoekers per maand. Huis van Belle won in 2012 de Webfish Award voor beste christelijke website.

Voor meer informatie over meebouwers: Huis van Belle

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons