Film 'David and Goliath' gemaakt om God te eren

Hollywood-film komt in april uit

in Mediatips

Na de spectaculaire verfilmingen van Noach en Exodus, is het nu de beurt aan het verhaal van David en Goliath.

De films 'Noah' en 'Exodus' trokken veel bezoekers, maar kregen ook kritiek op het gebied van theologische en historische authenticiteit. Regisseur Tom Chey is evangelist en vertelt aan Christian Today dat hij het met de film 'David and Goliath' anders aan gaat pakken.

"Het lijkt me duidelijk dat ik niet een film ga maken die niet bijbels correct is of geen eer geeft aan de Heer. Ik wil een film laten zien die opnieuw het soort geloof inspireert van die toekomstige koning van Israël: het geloof dat je tegen een reus vecht die je alleen kan verslaan met God aan je zijde."

De film 'David and Goliath' komt 3 april uit in Amerika. De rol van David wordt vertolkt door Miles Sloman, Jerry Sokolosky speelt Goliath.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons