Doodverklaarde jongen weer levend na gebed

in Geloven

De 14-jarige John Smith die afgelopen maandag meer dan 15 minuten onder het ijs lag is op wonderbaarlijke wijze hersteld.

De jongen was samen met 2 vrienden door het ijs gezakt. De 2 andere jongens konden zichzelf nog redden, maar John Smith was onder het ijs verdwenen. Toen hij uiteindelijk na 15 minuten uit het water werd gehaald hebben de reddingswerkers 27 minuten lang geprobeerd om hem te reanimeren. Helaas zonder succes.

De behandelend arts, Dr. Sutterer zegt: Hij was meer dood dan levend toen hij werd binnengebracht. Hij had geen enkele lichaamsfunctie meer. Na 45 minuten werd hij doodverklaard. Ik liep de kamer uit om het slechte nieuws aan John's moeder te vertellen. Zijn moeder, Joyce Smith, begon direct hardop te bidden. "Ik weet niet meer precies wat ik zei", vertelt Joyce. "Ik bad of God zijn Geest wilde sturen om mijn zoon te redden. God, ik wil mijn zoon terug, alstublieft, red hem!"
Op dat moment, uit het niets had John ineens weer een hartslag. Dr. Sutterer: "We stonden versteld! Binnen 2 minuten klopte zijn hart weer normaal! Dit was echt een medisch wonder."

John werd direct naar een speciaal Kinderziekenhuis overgebracht. Het was nog afwachten hoeveel hersenactiviteit John nog zou hebben. Zijn hele bloedcirculatie had langdurig stilgestaan; het lichaam was in shock. Maar binnen 48 uur gebeurde het volgende wonder: John opende zijn ogen. En even later gaf hij antwoord op vragen van de artsen.

"Het is een groot wonder dat ik nog leef, en ik dank God dat ik er nog ben! God heeft vast een bijzonder plan voor mijn leven", vertelt John.

Op de Facebook-pagina van zijn school (Living Word Christian School) staat een foto van een lachende John, samen met zijn docenten. "Kijk eens wie hier op school is. We gaan voor hem bidden, én hij komt zijn huiswerk ophalen!"

Bron: KSDK.com

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons