Joram Kaat presenteert EO-Jongerendag

"Ik zie de EO-Jongerendag als een Jezus-fan-dag"

in Mediatips

Joram Kaat gaat de EO-Jongerendag presenteren. Dat heeft de EO bekend gemaakt op de site van BEAM. De 3FM-dj volgt daarmee Manuel Venderbos op, die sinds 2008 de Jongerendag presenteerde. Op 6 juni 2015 presenteert Kaat de 41e editie van de EO-Jongerendag in het GelreDome in Arnhem.De EO-Jongerendag wordt sinds 1975 georganiseerd. Op het jaarlijkse evenement komen christelijke jongeren bij elkaar voor (christelijke) muziek, artiesten, sprekers en meer. Ook Jan van den Bosch en Bert van Leeuwen waren jarenlang presentator van het evenement.

Jezus-fan-dag
Joram Kaat: "Ik kom al heel lang op de EO-Jongerendag. Eerst een aantal jaren als bezoeker en later ook als medewerker achter de schermen. Dat ik nu vanaf het podium de dag ga beleven. Wow! Ik zie de EO-Jongerendag als een 'Jezus-fan-dag’ met 25.000 jonge mensen, de beste christelijke bands om op los te gaan en toffe verhalen om stil van te worden. Net als al die jongeren in het stadion vind ik het mooi om mijn enthousiasme over Hem te delen en te vieren!”

Artiesten

Onlangs maakte BEAM de eerste artiesten en spreker voor de dag bekend.  Switchfoot is er daar een van en is een van de grootste artiesten uit de huidige christelijke muziekwereld. De rockband uit San Diego (USA) speelden een aantal jaar geleden al in Nederland, maar stonden nog nooit op de EO-Jongerendag.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons