iPray2day voor ‘levendig gebedsleven’

“Het is lastig iets nieuws te bidden, hier moet de app hulp in bieden”

in Geloven

1 januari lanceerde ds. Ron van der Spoel iPray2day, een app om het gebedsleven een boost te geven. Elke ochtend wordt er een nieuw gebedspunt aangedragen. De EO is één van de zes organisaties die een steentje bijdraagt en gebedspunten levert. Binnen een dag was de app al 400 keer gedownload.

Mensen vinden het moeilijk om telkens weer iets nieuws te verzinnen om voor te bidden, daar zal iPray2day bij helpen. “Het is lastig iets nieuws te bidden. Dat merk ik ook in mijn eigen gebedsleven. Voor je het weet zit je weer in een vast stramien en bid je voor onderwerpen waar je altijd voor bidt. Je draait elke dag hetzelfde riedeltje af.” vertelt Van der Spoel.
 
Het is ook de bedoeling dat de meewerkende organisaties, naast de EO ook de ChristenUnie, World Vision, Open Doors, Stichting Gave en ZOA, dankpunten aanleveren als de vraag om gebed geleid heeft tot een wending ten goede of een oplossing.
 
iPray2day is te gebruiken op besturingssystemen van Apple en Google (Android).  
 
Meer informatie is te vinden op ND.nl en AD.nl

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons