Huwelijk is veel meer dan 'de handtekening'

Recensie 'Faith': Unieke glossy over huwelijk, liefde & trouw

in Christelijk Nieuws

Een frisse glossy vol foto’s boekentips, mooie teksten, inspirerende interviews èn inkijkjes in het leven en huwelijk van bijvoorbeeld Tooske & Bastiaan Ragas.

Wanneer er tegenwoordig over liefde gesproken wordt, praten mensen over ik-gerichte liefde. We vragen ‘wat heb jij mij te bieden?’ in plaats van ‘wat kan ik jou geven?’. In de Bijbel staat het woord liefde altijd in combinatie met andere waarden:

Liefde en geduld.
Liefde en genade.
Liefde en trouw.

Dat is precies waar dit magazine over schrijft.

Deze glossy laat zien dat het huwelijk veel meer is dan alleen het zetten van een handtekening.

De mooi vormgegeven glossy biedt diverse artikelen en content rondom het thema gelukkig zijn met elkaar, in de liefde. Zo worden bijvoorbeeld de 4 fasen van het huwelijk beschreven en vind je praktische tips in hoe je als stel samen kunt werken aan je geloof.

Ik vind het een uniek blad. Interessant voor pasgetrouwde stellen maar ook voor mensen die al 25 jaar getrouwd zijn. Vanaf februari ligt het blad in de winkel. Leuk voor jezelf of om aan een ander te geven.

Suzanne Smallenbroek / EO Geloven

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons