DreamBIG: nieuw initiatief voor tieners en jeugdleiders

Gloednieuw terugkerend evenement in Veenendaal

in Geloven

DreamBIG is een nieuw tiener-event waar volgens de organisatie 'zang, streetdance, chill-sessies en een goeie boodschap gecombineerd worden in een aansprekend event'. Het eerste evenement staat gepland op 18 april a.s. Vanaf april wordt DreamBIG elke 2 maanden georganiseerd in Veenendaal.

Eén van de initiatiefnemers is Dennis van der Molen. Dennis: "Wij geloven echt dat er behoefte is aan een dergelijk evenement voor tieners. Op dit moment zijn er alleen regionale of jaarlijkse tiener-evenementen. Wij willen een terugkerend evenement aanbieden, centraal in Nederland waar tieners iedere keer naar toe kunnen leven en waar ze vriendjes mee naar toe kunnen nemen. Het wordt echt een heel vette dag vol goede muziek, afwisselende workshops en verdiepende studies. 's Avonds is er een mega afterparty met de band 'Jesus Loves Electro'. Verder kan je leren skaten, leren dansen of kan je een echte workshop visagie volgen."

Spreker op het eerste event is Karim Landoulsi. Karim is een zeer gepassioneerd spreker. Hij spreekt in veel jongerendiensten en ook op grotere events zoals Youth Alive van Opwekking en Square in Drachten, waar vele duizenden jongeren op af komen. 

Dennis: "Wil je als tiener meer weten over je geloof, of gewoon een leuke dag met leeftijdsgenoten chillen, meld je dan aan voor: DreamBIG! Ook jeugdleiders zijn welkom! Je kan meer informatie vinden op onze Facebookpagina"

Tickets en meer informatie: www.events4christ.nl 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons