5 miljoen downloads Bijbel app voor kinderen

"Kinderen ontdekken Bijbelverhalen"

in Geloven

In november 2013 lanceerde YouVersion een nieuwe Bijbel App die speciaal gericht is op kinderen. De ‘Bible App for Kids’ richt zich vooral op jonge kinderen die zijn opgegroeid met mobiele technologie. Inmiddels heeft de app al meer dan 5 miljoen downloads.

De organisatie moet het nog even laten bezinken. “Op dit moment zijn kinderen dichtbij of aan de andere kant van de wereld Bijbelverhalen aan het ontdekken door middel van de app, die speciaal voor hen is gemaakt”, aldus de organisatie tegen Evangelical Focus.

YouVersion
De app voor kinderen is een onderdeel van de populaire app YouVersion. Meer dan 167 miljoen mensen gebruiken de app, die nu 1092 verschillende bijbelversies aanbiedt in 779 talen.

Foto: YouVersion

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons