Wat volg jij: gevoel of de bijbel?

EO-symposium over ethische keuzes bij afscheid Ad de Boer

Samenwonen, homoseksualiteit, euthanasie, de vrouw in het ambt; een deel van de christenen vindt dat deze praktijken lijnrecht tegenover Gods Woord staan. Maar, zo wordt gezegd, onder invloed van de tijdgeest en persoonlijke ervaringen schuiven deze opvattingen onder christenen. Want 'het moet wel goed voelen’.

Ad de Boer
Het mini-symposium is ter ere van het afscheid van Ad de Boer als voorzitter van de Raad van Toezicht en de Ledenraad van de EO. Daarvoor heeft Ad de Boer lange tijd in de directie van de EO gezeten. In totaal was hij meer dan 40 jaar actief voor de EO. Als geen ander heeft Ad de Boer zich met hart en ziel ingezet voor de EO en voor de boodschap die de EO wil uitdragen. 

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons