Programma: Predikant zoekt Partner

'De moderne dominee op zoek naar de liefde'

in Christelijk Nieuws

Vrijdag plaatste de Protestantse Kerk in Nederland een oproep op Facebook: ‘Gezocht voor een tv-programma: vrijgezelle dominees!’

Het productiebedrijf Zodiak Nederland zou werken aan een programma over ‘de moderne dominee op zoek naar de liefde’. Door het drukke en hectische leven lijkt het lastiger dan ooit een geschikte partner te vinden. Hoe combineren dominees de zoektocht naar liefde met hun werk in de kerk? En welke rol speelt de gemeenschap hierbij?
 
Zweden
In Zweden is het programma al op televisie en is het een groot succes. Nu wordt er ook in Nederland een partner gezocht voor ‘leuke, bijzondere, enthousiaste, gedreven en vrijgezelle dominees’, aldus de PKN.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons