Korting vanwege bidden in openbaar

“Ik ben voor elk bord eten dankbaar”

in Geloven

Het restaurant Mary’s Gourmet Diner in North Carolina geeft korting aan klanten die in het openbaar bidden, dit meldt Cvandaag. Sinds kort heeft het restaurant internationale bekendheid gekregen met hun 15-procent-kortingactie.

Jordan Smith zette een foto van haar bonnetje op Facebook. “Aan het eind van de maaltijd kwam een serveerster naar ons toe die zei: ‘Even dat jullie het weten, maar jullie krijgen korting omdat jullie baden voor het eten.’” Jordan was erg verrast met deze korting en liet weten dit nog nooit meegemaakt te hebben.

Stilte en dankbaarheid
Mary Hagland, eigenaar van de zaak, geeft aan dat de korting is bedoeld voor mensen om een moment van stilte en dankbaarheid in acht te nemen. Voor Mary Haglund is elk bord eten weer een moment van dankbaarheid. “Als ik zie dat andere mensen ook hun tijd willen nemen om hun dankbaarheid voor het eten uit te spreken, word ik daar weer blij van.” Mary maakt expres geen reclame voor de actie. “Het is de bedoeling dat mensen met volle overtuiging bidden voor hun eten.”

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons