Kippenvel: Ere zij God!

Een kippenvelmomentje bij Kerstfeest op de Dam

in Geloven

Vanavond, op kerstavond, zendt de EO Kerstfeest op de Dam uit. Een feestelijke uitzending met het kerstverhaal, prachtige liederen en indrukwekkende ontmoetingen in projecten van het Leger des Heils. Afgelopen maandag waren de opnames voor deze uitzending, en het lied 'Ere zij God' zorgde voor een kippenvelmomentje...

Kerstfeest op de Dam begint om 21.30 uur op NPO1. 

Tijdens de uitzending verandert de website van Kerstfeest op de Dam in een tweede scherm. Zing mee, download na de uitzending direct de liederen en bezorg iemand een bijzondere kerst door een kerstkaart te versturen! Een kaartje versturen is gratis en je mag er zoveel sturen als je wilt. De kaarten worden tussen kerst en oud en nieuw gedrukt en bezorgd.

Ere zij God

Ere zij God
Ere zij God
In de hoge, in de hoge, in de hoge
Vrede op aarde, vrede op aarde
In de mensen een welbehagen.
Ere zij God in de hoge
Ere zij God in de hoge
Vrede op aarde, vrede op aarde
Vrede op aarde, vrede op aarde
In de mensen, in de mensen een welbehagen
In de mensen een welbehagen, een welbehagen
Ere zij God
Ere zij God
In de hoge, in de hoge, in de hoge
Vrede op aarde
Vrede op aarde
In de mensen een welbehagen.
Amen, amen.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons