Kaarten Michael W. Smith te vinden op zwarte markt

Michael W. Smith heeft al meer dan 15 miljoen albums verkocht

in Mediatips

Tickets voor het concert van de bekende gospelzanger Michael W. Smith op 30 april 2015 worden een week na de start van de kaartverkoop al zwart aangeboden. Op diverse websites worden de kaarten verkocht voor soms wel de dubbele prijs.

Het concert wordt op 30 april 2015 gehouden in Ahoy Rotterdam. Events4Christ organiseert het concert en wijst kopers erop dat zij het enige officiële verkoopkanaal zijn. “Koop de tickets dus niet via een andere website”, waarschuwt woordvoerder Siebren Verburg in het ND.

Echte klassiekers
Michael W. Smith kan beschouwd worden als een echte superster. Hij heeft meer dan 15 miljoen albums verkocht. In Nederland is zijn talent ook niet onopgemerkt gebleven. René Froger maakte van zijn nummer ‘Love Me Good’ een Nederlandse versie.

Geen sterallures
Ondanks zijn succes heeft de Amerikaan geen sterallures. Dit, en zijn muziek hebben ervoor gezorgd dat Nederland Michael W. Smith vanaf 2001 massaal heeft omarmd. Een aantal van zijn liederen werden opgenomen in de Opwekkingsbundel en Michael vult regelmatig volle stadions en festivalterreinen met zijn gospelmuziek. 

Foto: Alvin Trusty

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons