Adrian Snell komt naar Nederland met 'The Passion'

Hij komt inclusief band en projectkoor van The Choir Company

in Mediatips

Vrijwel iedere artiest heeft wel een werk waarmee hij geïdentificeerd wordt. Een werk dat door jong en oud wordt gewaardeerd door de jaren heen. Voor Adrian Snell is dat ongetwijfeld ‘The Passion’; zijn unieke muzikale reis door het paasevangelie. Na lange tijd keert de Brit terug naar Nederland met een live versie van The Passion. Dit keer inclusief band en projectkoor van The Choir Company.

Adrian Snell’s ‘The Passion’ is al meer dan 35 jaar een begrip. De muziek spreekt sterk tot de verbeelding en het album is een ware klassieker. Voor de reeks concerten in Nederland wordt Adrian bijgestaan door een voltallige band en een projectkoor van The Choir Company, onder leiding van Maarten Wassink. Het brengt het werk tot leven op een manier die je live meegemaakt moét hebben!

Sfeervolle, diepgaande muziek
‘The Passion’ is een hoogtepunt in het grote oeuvre van Adrian Snell. De singer-songwriter trad in het begin naar buiten met sfeervolle, diepgaande muziek en heeft sindsdien fans van alle leeftijden. Of het nu zijn herkenbare stem, de majestueuze muziek van zijn themaprojecten of het intieme van zijn solo werk is; Adrian Snell live staat garant voor een ervaring. 

Nieuwe roeping
Hoewel hij als één van de weinigen heeft opgetreden in Yad Vashem in Jeruzalem, een intiem concert gaf voor prinses Diana en bekend werd als een pionier en favoriet in het christelijke muziekgenre, heeft Adrian Snell de afgelopen jaren een nieuwe roeping ontdekt. De Brit werkt als muziektherapeut en gebruikt zijn talent om kinderen met beperkingen te helpen via muziek. Adrian’s laatste album ‘Fierce Love’ werd geschreven vanuit de inspiratie die hij hiermee op deed.

Meer informatie is hier te vinden

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons