Teken de petitie: Red Asia Bibi van de doodstraf!

Promofilm Red Asia Bibi

in Christelijk Nieuws

Asia Bibi is tot de doodstraf veroordeeld. Deze Pakistaanse christin deed niets anders dan haar christelijke geloof verdedigen tegenover haar collega’s. In Pakistan wordt dat gezien als godslastering.

Asia heeft haar rechtszaak al verloren in twee rechtbanken. Haar enige hoop op vrijspraak is het Hooggerechtshof in de hoofdstad Islamabad. Als die haar niet vrijspreekt, ziet ze haar man en vijf kinderen nooit meer terug.

Er zijn mensen die een verschil kunnen maken in het proces. Minister Koenders (Buitenlandse Zaken), de Pakistaanse ambassadeur en EU-buitenlandminister Catherine Ashton kunnen hun invloed gebruiken om Asia Bibi vrij te krijgen.

Daarom is op de website www.redasiabibi.nl een petitie gestart. In twee weken willen we zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen om te overhandigen aan deze politici! Laat jij ook je stem horen voor deze onschuldig veroordeelde vrouw?

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons