Talent stage helpt tieners geloof delen

'Talent stage' om je geloof te delen

in Geloven

Operatie Mobilisatie (OM) begint met een speciale 'Talent Stage' voor tieners. Het is een reizend platform waar jongeren en tieners een kans geboden wordt hun talenten in te zetten. 26 tot en met 29 december wordt de eerste 'Talent Stage' gehouden, tijdens Teens in Mission in Hardenberg.

"Het is een reizend platform waarmee we tieners en jongeren een kans willen bieden hun talenten in te zetten op een leuke, praktische of creatieve manier”, zegt Wiepie van der Veen, coördinator van Teens in Mission.

Talenten
Op de ‘stage’ kunnen tieners en jongeren op diverse manieren ervaren hoe het is om hun talenten voor God in te zetten. De stage bestaat uit drie onderdelen. “Laat via Spoken Words weten wie God voor je betekent, geef je getuigenis op het Sound Stage, met of zonder woorden, maak een kunstwerk op de Graffiti Wall of doe een Act of Love, een handeling waarmee je uitreikt naar een ander. Alles met als uitgangspunt: gebruik je talent en help een ander.Like Jesus Event
De OM Talent Stage werd al gebruikt bij het 'Like Jesus Event' in Amsterdam en wordt nu dus ingezet tijdens Teens in Mission Extreme. Dit weekend staat in het teken van groeien in geloof, talenten ontwikkelen en Gods liefde op een praktische en creatieve manier delen. Tieners worden gekoppeld aan een coach.
Tijdens de city outreach van Teens in Mission Extreme wordt er gebruikt gemaakt van de Talent Stage.   

De Talent Stage is niet alleen beschikbaar voor Operatie Mobilisatie. Ook andere organisaties zoals scholen of jeugdgroepen kunnen gebruikt maken van het platform. 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons