Sterren op reis naar Bethlehem

Vanaf 10 december wordt 'Sterren van Bethlehem' uitgezonden.

in Mediatips

Onder leiding van presentator Bert van Leeuwen trekken zes BN’ers van Nazareth naar Bethlehem. Ze maken dezelfde reis die Jozef en Maria destijds hebben afgelegd.

Kandidaten
Sportpresentatrice Dione de Graaff, cabaretier Roué Verveer, parlementair verslaggeefster Wouke van Scherrenburg, schrijver Kluun, actrice Victoria Koblenko en presentator Filemon Wesselink treden in de voetsporen van Jozef en Maria.

Roadmovie
Tijdens de reis stoppen ze op verschillende plaatsen die voor Jezus belangrijk zijn geweest. Thema’s als geloven in jezelf, wonderen en naastenliefde komen aan de orde. Vragen zoals: Wat vinden de BN’ers van kerstmis en welke gevoelens brengt de reis door Israël bij hen naar boven, zijn aanwezig.

Deze vierdelige roadmovie wordt uitgezonden op woensdag 10, 17, 24 en donderdag 25 december 2014. 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons