Serious Request kerkdienst in Haarlem

"De opbrengst voor de collecte gaat uiteraard naar Serious Request"

in Christelijk Nieuws

Op zondagochtend 21 december 2014 om 11:00 uur zal er een speciale dienst worden georganiseerd in de Sint Bavo Kerk op de Grote Markt in Haarlem, recht tegenover het Glazen Huis waar van 18 t/m 24 december drie 3FM DJ’s hun intrek vinden.

(imported body)

Een dienst voor gelovigen én voor ongelovigen met medewerking van singer-songwriters Michael Prins en Mattanja Joy Bradly, dansgroep MAS&CO. en organist Anton Pauw. De ochtend zal geleid worden door stadsdominee Tom de Haan en theologe Angeliek Knol, maar ook 3FM DJ Giel Beelen zal achter het kansel klimmen om een Bijbelpassage voor te lezen. 

Serious Request 2014
De dienst is onderdeel van Serious Request 2014 en sluit aan op het doel van 3FM om aandacht te genereren voor meisjes en vrouwen in conflictgebieden die slachtoffer zijn van seksueel geweld. Een week lang zullen de 3FM DJ’s  vanuit het glazen huis tegen de imposante Sint Bavo Kerk op de Grote Markt in Haarlem aankijken. In die week zijn alle bezoekers van Serious Request van harte welkom in de kerk, maar op zondag 21 december om 11:00 uur in het bijzonder.

Deze dienst komt tot stand vanuit een bijzondere samenwerking tussen verschillende (Haarlemse) partijen. De toegang is gratis, maar de opbrengst van de collecte gaat uiteraard naar Serious Request. Wees welkom en kleed je warm aan. 

Bron: IKON Kerknieuws

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons