Pastoor Myles Monroe omgekomen in vliegtuigcrash

Alle negen inzittende zijn omgekomen in de crash

in Christelijk Nieuws

Zondagavond is vooraanstaand evangelist Myles Munroe, zijn vrouw Ruth en zeven teamleden omgekomen in een vliegtuigcrash op de Bahama's.

Munroe was de leider van de Bahama Faith Ministries en was, in een privé jet, onderweg naar een conferentie in Freeport. The Global Leadership Forum is een conferentie voor invloedrijke religieuze leiders, bestuurders, politici en zakenmannen om gedachtes uit te wisselen. 

Het onderzoek is nog in volle gang, maar het lijkt erop dat het vliegtuig in zwaar weer terecht kwam waardoor het rond 5.10 's ochtends neerstortte. Het vliegtuig moest wachten om te kunnen landen Grand Bahama International Airport, vermoedelijk is toen het ongeluk gebeurd. Alle inzittende kwamen om het leven, waaronder Myles en Ruth Monroe. 

Bishop Carlton Pearson, kerkleider van New Demensions Chigago en geode vriend van het stel, meldt op zijn Facebook het volgende over het tragische verlies van Munroe en zijn vrouw: "Ik ben niet vaak sprakeloos, maar dit nieuws over mijn geliefde broeder en vriend Myles Munroe, zijn vrouw en zeven andere liefdevolle zielen maakt me stil. We waren voor meer dan 40 jaar goede vrienden."

 

Bron & foto: Christian Post 

 

 

 

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons