Non brengt album uit

Madonna’s ‘Like a Virgin’ is veranderd in een eigentijds gebed

in Mediatips

De non, Sister Christina, die in juni de Italiaanse versie van ‘The Voice’ won, heeft een eigen album uitgebracht. Het gelijknamige debuutalbum ‘Sister Christina’ kwam dinsdag 11 november uit. Dat meldt 'The Huffington Post'.

Naast Christina’s debuut single, een cover van Madonna’s ‘Like a Virgin’, staan er nog meer omgetoverde popsongs op het album, zoals Coldplays ‘Fix You’, ‘No One’ van Alicia Keys en Jessie J’s ‘Price Tag’. Het album bevat ook een cover van Matt Redmans ‘Blessed Be Your Name’ en een aantal Italiaanstalige nummers.

Like a Virgin
Volgens Christina Scuccia is haar cover van ‘Like a Virgin’ compleet anders dan de originele versie van Madonna. Sister Christina heeft de popsong veranderd in een eigentijds gebed.

Sister Christina - Like a Virgin

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons