Nieuwe boodschap van 96-jarige Graham over 'leven en dood'

Billy Graham: “Ik weet dat ik naar de hemel ga.”

in Geloven

Na de 96ste verjaardag van Billy Graham afgelopen weekend, is een speciale video van hem naar buiten gebracht over het leven en de dood. De Amerikaanse evangelist, predikant en christelijk schrijver heeft in de video ook een persoonlijke boodschap voor zijn bewonderaars: “Op een dag kunnen we allemaal naar de hemel.”

William Franklin (Billy) Graham jr. vertelt vanuit eigen huis in North Carolina over het begin van zijn relatie en leven met Jezus. Hij verwoordt het cruciale moment dat hem bij de Heer bracht.
 
Graham is opgevoed door christelijke ouders en altijd lid geweest van de kerk, toch kwam hij pas echt tot God toen hij in zijn tienerjaren in aanraking kwam met evangelist Mordecai Ham. “Ik herinner me dat ik zo overtuigd raakte, dat ik de uitnodiging om Christus te ontvangen met tegenzin accepteerde. Maar ik wilde wel echt bij de Heer horen,” voegt hij er aan toe. “Ik kwam bij Hem met al mijn zonden en misstappen en de Heer accepteerde mij en veranderde mij. Dat heeft me vernieuwd tot op de dag van vandaag. Ik ben nooit meer dezelfde geweest.”
 
Billy Graham vraagt mensen om erover na te denken wat er echt gebeurt als zij sterven.
“Ik weet dat ik naar de hemel ga en ik kijk ernaar uit, om wat Jezus gedaan heeft aan het kruis. In de naam van Jezus en wat hij voor ons gedaan heeft, kunnen we op een dag allemaal naar de hemel. Daarvoor moeten we wel nu voor hem kiezen, in dit leven.”

Heaven

 
De volledige video genaamd "Heaven: A New Message from Billy Graham." is gepubliceerd door The Bill Graham Evangelistic Association.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons