Lied 'Het levende bewijs' genomineerd voor de Zilveren Duif Awards

in Mediatips

De uitreiking van de Zilveren Duif Awards en de Week van de Christelijke Muziek worden georganiseerd door de Nederlandse distributeurs, music publishers en platenmaatschappijen onder leiding van BCB, de brancheorganisatie voor het christelijke boeken- en muziekvak.

Je kunt dit jaar stemmen in vier categorieën: beste album internationaal, beste album kinderen, beste album en beste lied.

Het lied 'Het levende bewijs' is genomineerd voor de categorie 'Het beste lied'.

Maak ons Heer, tot het levende bewijs,
Van Uw liefde die alles overstijgt.
Zodat door wat we doen, en door wie we zijn,
U aan het licht komt.Maak ons het levende bewijs

De Zilveren Duif Awards 2014 worden uitgereikt op donderdag 13 november in De Koningshof op Urk. Dat gebeurt tijdens een exclusief en feestelijk concert met optredens van een bijzondere selectie van muzikanten. Zij brengen de meest gewaardeerde christelijke muziek van Nederlandse bodem ten gehore. 

Sinds 8 september kan er gestemd worden op de genomineerde artiesten, albums en liederen. Naast de stemmen van het publiek worden de prijswinnaars mede bepaald door een jury en door muziekjournalisten.

De stembus is inmiddels gesloten. 

 

 

 

 

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons