Christelijke Ondernemersdagen op 26 en 27 november 2014

Twee dagen van inspiratie, ondernemen en netwerken voor christelijke ondernemers

in Christelijk Nieuws

Op 26 en 27 november vinden de Christelijke Ondernemersdagen (CO-dagen) plaats op Congrescentrum de Eemlandhoeve in Bunschoten/Spakenburg. De twee dagen staan vol van beursstands, workshops, ontmoeten en inspiratie. De CO-dagen zijn in het leven geroepen voor christelijke ondernemers en ondernemende christenen.

De Christelijke Ondernemersdagen gaan van start op woensdag 26 november 13.00 uur. Op beide dagen is congrescentrum Eemlandhoeve ingericht als een inspiratie- en ontmoetingsplek voor ondernemers. Er is een beursvloer met bedrijven en organisaties, workshop-ruimtes, rondetafelgesprekken met ondernemers en een Ondernemerscafé. De workshops hebben thema’s als: samenwerken, crowdfunding, persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling.

Ondernemen
Eén van de doelstellingen van de CO-dagen is dat ondernemers inspiratie en passie ontdekken voor ondernemen. Organisator Jan Piet van CON daarover: “Het doel van de CO-dagen is een ‘marktplein’ te bieden waar je inspirerende ondernemers kunt ontmoeten. Je kunt ruilen, promoten, zakendoen en kennis en ervaringen delen. Ook is er aandacht voor maatschappelijke en missionaire projecten.” Mede-organisator van CON Gerben Bloemendal: “Je gaat niet naar huis zonder geïnspireerd te zijn of zaken gedaan te hebben.

CON
De CO-dagen zijn een initiatief van CON. CON is een organisatie voor christelijke ondernemers en ondernemende christenen met allerlei activiteiten: CO-magazine, Meeting Points, de bedrijvensite Christenzaken.nl en een Academy-programma. 

Speciale actie
Voor onze lezers, christelijke ondernemers of ondernemende christenen heeft de organisatie van de Christelijke Ondernemersdagen een speciale aanbieding, namelijk 30% korting op de toegangsprijs. De toegangsprijs is €25, maar voor onze lezers is de toegangsprijs €17,50. Toegangstickets voor de CO-dagen zijn verkrijgbaar via de website www.co-dagen.nl of via de deelnemende organisaties. Voer bij het reserveren de kortingscode: CONvroeg in en ontvang 30%. Parkeren is gratis bij het congrescentrum. 

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons