Wie heeft de mooiste christelijke website van 2014?

Laatste dag om in te schrijven voor Webfish Awards 2014

in Mediatips

Vandaag is de laatste kans om je website op te geven voor de Webfish Awards 2014. Het stemmen op de mooiste christelijke website van het jaar gaat morgen van start.

(imported body)

De Webfish Award wordt jaarlijks uitgereikt aan organisaties en personen die het christelijk geloof het beste onder de aandacht brengen via websites, social media of apps. Er zijn dit jaar drie categorieën: kerken, organisaties en particulieren. In elke categorie wordt één Gouden Webfish Award toegekend.

Publiek kan de ingezonden sites beoordelen door een stem uit te brengen vanaf 24 oktober tot en met 2 november. De publieksstem weegt in het eindoordeel mee als één jurystem

Prijsuitreiking
Op zaterdag 8 november wordt de uitslag om 15.15 uur bekend gemaakt in het Landelijk Dienstencentrum van de Protestantse Kerk in Utrecht. Inzenders zijn hierbij van harte welkom. De prijsuitreiking wordt gecombineerd met het Landelijk Missionair Festival. Het LMF is een interkerkelijk festival over manieren en vormen van missionair-zijn in deze (digitale) tijd.

Winnaars 2013
De Gouden Webfish 2013 in de categorie kerken is gewonnen door: Best Life Church.
De Gouden Webfish 2013 in de categorie organisaties is gewonnen door: Start de stilte.
De Gouden Webfish 2013 in de categorie particulieren is gewonnen door: Shining Star Music.

Zie de website www.webfishawards.nl

Bron: IKON

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons