Wereldwijde sponsorloop voor zendingswerk van Operatie Mobilisatie

in Christelijk Nieuws

Op zaterdag 4 oktober organiseert Operatie Mobilisatie (OM) de sponsorloop Run for the Message voor haar wereldwijde zendingswerk. Deelnemers lopen voor een zendingswerker of zelfgekozen OM-project, zoals de noodhulp in Irak.

25 landen en op 12 locaties in Nederland
Naast twaalf locaties in Nederland, wordt de run wereldwijd in meer dan 25 landen gelopen. Elke kilometer die gelopen wordt telt mee voor het werk van OM wereldwijd. Dit jaar is het doel om gezamenlijk 40.000 km te lopen. De sponsorloop wordt dit jaar de 4e keer gelopen en brengt mensen op een gezonde manier samen voor het werk van OM, dat bestaat uit talloze hulpverlenings- en evangelisatieprojecten over heel de wereld. Het doel van de loop is om zoveel mogelijk geld in te zamelen dat ten goede komt aan de zendingswerkers en zendingsprojecten van OM - bijvoorbeeld de noodhulp in Irak.

Noodhulp in Irak
Een team zorgt in Irak voor basisbehoeften aan vluchtelingen, waaronder een voedselpakket. De situatie van de vluchtelingen is schrijnend! Samen met de deelnemers van Run for the Message willen we het team in Irak ondersteunen in hun hulp aan de vluchtelingen. Extra deelnemers zijn van harte welkom. Met elke stap helpen zij het Evangelie bekend te maken!

Loop mee!
Er wordt gelopen op twaalf verschillende locaties in Nederland, een record! Iemand die mee wil lopen, kan zelf bepalen op welke locatie hij/zij dat wil doen. Er wordt gelopen in Amersfoort, Dedemsvaart (11 oktober), Den Haag (15 november), Emmeloord, Haarlem, IJlst (3 oktober), Kockengen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Oldebroek, Scherpenzeel, Zwolle en Urk. Per locatie wordt de run georganiseerd door een lokaal thuisfrontteam van een zendeling.

Loop mee of sponsor een loper!
Op de website van OM kan een deelnemer zich aanmelden. Hier staat ook de locatie en starttijd per locatie. Wie zelf niet mee wil rennen, kan ook een loper of OM-medewerker sponsoren in hun deelname aan de loop. Ook dit kan via de website: www.operatiemobilisatie.nl/runforthemessage.

Bron: Operatie Mobilisatie

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons