Nieuwe CD en concerttour van Lucas Kramer

in Mediatips

Vandaag is de nieuwe cd van Lucas Kramer uitgekomen. De titel van zijn nieuwe cd is ‘De Zee en ik’. Op deze cd staan 5 nummers.

Lucas: "Begeleid door Luca Genta en Joost van Belzen zing ik liederen waarvan ik denk dat de tekst bij iedereen zal binnenkomen. Herkenning is het sleutelwoord. Onder andere Matthijn Buwalda schreef een aantal van de liedteksten. Het zijn liederen van troost die tegelijkertijd getuigen van Zijn genade. Ook staat er een uniek duet op de CD. Dit lied "Soms is liefde' zing ik samen met Joke Buis".

Om de luisteraar ook live van de nummers van zijn nieuwe cd te laten genieten zal Lucas in oktober en november vier concerten geven. Tijdens deze avonden zal hij de liederen van zijn nieuwe cd ten gehore brengen. Uiteraard is er daarnaast ook veel ruimte voor een aantal nummers die verschenen zijn op één van zijn eerdere cd’s zoals het lied 'Gebed' en 'Vroeger wordt later'. 

Lucas: "Ik zie enorm uit naar de concert-avonden. Joost van Belzen heeft meegewerkt aan de cd als pianist en hij zal mij ook tijdens deze avonden begeleiden op vleugel. Bovendien zal Joost een aantal muzikale intermezzo's verzorgen.  Daarnaast werkt iedere avond een andere soliste mee aan de concerten: Kirsten Alting, Laura Struik, Rineke de Wit en Eveline Cocu. Er zullen die avond dus ook een aantal duetten ten gehore worden gebracht. In een kleine en intieme setting zal de muziek prachtig tot zijn recht komen."

Bron: www.lucaskramer.com 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons