Geloof, Hoop en Liefde centraal in nieuwe talentenshow

Primeur voor Rejoice & Worship Singer-Songwriter in de Laurenskerk te Rotterdam

in Mediatips

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 oktober 2014 organiseert QSC respectievelijk de halve finale en de finale van Rejoice & Worship Singer-Songwriter 2014 in de Laurenskerk te Rotterdam. Dit is de primeur van de nieuwste talentenshow van Nederland, waarin de thema’s Geloof, Hoop en Liefde centraal staan. Het programma zal voornamelijk online te zien zijn, echter uitzending via de publieke of commerciële omroep is niet bij voorbaat uitgesloten.

QSC streeft ernaar om jaarlijks een nieuwe serie van Rejoice & Worship Singer Songwriter te maken. Met daarin telkens aandacht voor een maatschappelijk belang of thema.

Dit jaar zal in het programma worden stil gestaan bij de ramp met Malaysian Airlines, vlucht MH 17. Daarom zullen de finalisten, juryleden en coaches van het "Programma", gezamenlijk een zelfgeschreven lied ten gehore brengen, om de nabestaanden en de samenwerkende hulporganisaties een hart onder de riem te steken.

Met het Nederlandstalig nummer “Fragiel” (originele song ‘sans bruit’ van Patrick Fiori) zullen muzikanten, van verschillende afkomst, geloofsovertuiging en religie, de slachtoffers herdenken en aandacht vragen voor vrede en stabiliteit in Europa en de rest van de wereld.

Rejoice & Worship Singer Songwriter 2014 is vanaf november exclusief online te zien.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/8EbK5usvAfI" frameborder="0" width="560" height="315"></iframe>

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons