Doe mee aan de Social Bijbelquiz

Wie van jouw Facebookvrienden heeft de meeste Bijbelkennis?

in Mediatips

30 oktober is het weer tijd voor 'De Grote Bijbelquiz'. Ook dit jaar kan jij je Bijbelkennis testen via social media. Vanaf vandaag is de Social Bijbelquiz online. Log in met je Facebookaccount en maak kan op leuke prijzen.

De Social Bijbelquiz is een quiz die gespeeld wordt in drie rondes van 15 oktober tot  5 november. Per ronde moet de speler 10 vragen beantwoorden en een bonuswoord raden.
De speler kan ervoor kiezen om tegen een Facebook vriend (die al eerder de quiz heeft gespeeld) te spelen maar wanneer er nog geen vrienden zijn die de quiz gedaan hebben kan de speler het opnemen tegen Bert van Leeuwen.
Na de quiz kan de speler meer Facebook vrienden uitdagen het tegen hem op te nemen, want hoe meer vrienden tegen je spelen hoe meer kans op de bonus punten wanneer de vrienden van je verliezen. 

Prijzen
Tijdens het spelen van de Social Bijbelquiz kunnen er verschillende prijzen gewonnen worden, waaronder de Bijbel in Gewone Taal. Ook wanneer je niet de hoogste score hebt, bestaat er een kans dat je alsnog een prijs wint.

Klik hier om mee te doen aan de Social Bijbelquiz. 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons