Debat over seksuele moraal in Rooms-Katholieke kerk

Zou de populaire paus Franciscus zelf het initiatief moeten nemen?

in Christelijk Nieuws

Moet de Rooms-Katholieke Kerk meer ruimte bieden aan homo's en mensen die gescheiden zijn? Veel Nederlandse katholieken vinden van wel, maar een vergadering van bisschoppen besloot dit weekend anders.

(imported body)

In Arena daarom woensdagavond een discussie over de gevolgen van deze synode. Zou de populaire paus Franciscus zelf het initiatief moeten nemen voor een positievere houding ten opzichte van homo's en gescheiden mensen? Of moet de kerkleer blijven zoals die is?

Arena is een discussieprogramma over actuele maatschappelijke onderwerpen. Onder leiding van Tijs van den Brink gaan betrokkenen, ervaringsdeskundigen en verantwoordelijken het gesprek aan. De kijker kan via het tweede scherm en Twitter meepraten.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons