TIP | Première 'Holy Ghost' vanavond online te bekijken

Met o.a. Michael W. Smith en Lenny Kravitz

in Geloven

Kan de Heilige Geest een film regisseren? Darren Wilson vond van wel en maakte een film die volledig werd geleid door de Heilige Geest.

Geen script, geen draaiboek. Darren Wilson is gegaan daar waar hij voelde dat de Geest hem leidde. Langs overvloed en rijkdom in Monte Carlo, naar een heavy metal concert of naar de oudste stad op aarde: de Geest leidde hem. Overal werd vóór en met vele mensen gebeden.

Volgens de eerste recensies is het resultaat 'een docu die niet alleen uitdaagt en prikkelt, maar ook duidelijk maakt dat er een God is die veel actiever is dan ooit gedacht werd'.

Een kijker zegt: "Door deze documentaire besloot ik radicaal voor Jezus te gaan leven. De film laat zien dat de Heilige Geest daadwerkelijk hier op aarde is, en dat je Hem zult ontvangen als je Hem daarom vraagt. We moeten stoppen met het opleggen van beperkingen aan wat de Heilige Geest kan doen".

Aan de film Holy Ghost werkten o.a. ook Lenny Kravitz en Michael W. Smith mee. Michael W. Smith meldde op Twitter: 'Ik ben blij dat ik onderdeel mocht zijn van deze film. Ik ben benieuwd naar de impact die 'Holy Ghost' zal hebben.'

Darren Wilson maakte ook de films 'Finger of God', 'Furious Love' en 'Father of Light'. 

Zaterdag 6 september om 20:00 (Nederlandse tijd) is de film 'Holy Ghost' gratis online te bekijken via
Bethel TV

Bekijk de trailer hier.

 

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons