s.Preek! Ine Voorham | "Ga met God en wees een zegen"

God heeft voor ieder mens een bedoeling

in Christelijk Nieuws

Het gaat luitenant-kolonel Ine Voorham er niet om hoeveel talenten elk mens van God krijgt. Het gaat om iets anders.

Het gaat er om dat ieder mens capacitéiten heeft gekregen van God, bijvoorbeeld de mogelijkheid om lief te hebben. Om liefde van God te laten zien. Wat een voorrecht als je dan in de zorg mag werken en liefde zichtbaar mag maken.

Laat je inspireren door deze videoblog. Ine Voorham is luitenant-kolonel bij het Leger des Heils en is volop betrokken bij sociale projecten en organisaties. Ine heeft ook een blog geschreven over 'De laatste zorg'.

Meer over zorg
Met zorg, passie en professionaliteit werken honderdduizenden mensen in de gezondheidszorg. Zij leveren elke dag een bijdrage aan de zorg. Hun inzet motiveren zij veelal met "iets te willen betekenen voor de ander". Velen van hen zijn christen en vinden hun inspiratie in hun geloof. De Stichting Christen in de gezondheidszorg wil christenen die werkzaam zijn in de zorg bij elkaar brengen.

Congres
Om elkaar te motiveren en te inspireren om verantwoordelijkheid te blijven nemen en zorg te dragen voor de kwetsbare naaste. De stichting organiseert één keer per jaar een congres als plaats voor ontmoeting, verdieping en inspiratie. Een congres met afwisselende programma met o.a. plenaire inleidingen door topsprekers, workshops, vieringen en gebed, cultuur en muziek. Daarnaast steeds meer activiteiten om "Geloof in zorg!" tot een community te maken.

Vrijdag 3 oktober
Het vijfde congres vindt plaats op vrijdag 3 oktober 2014 op landgoed Zonheuvel in Doorn. Het thema is “Geloof je (nog) in de zorg?”

Neem alvast een kijkje op de Facebook pagina of volg het congres op Twitter.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons