s.Preek! Arie Kars | Je bent een brief!

Wat 'lezen' je collega's en patiënten wanneer ze met jou te maken hebben?

in Christelijk Nieuws

Een christen heeft een nieuwe identiteit gekregen, een nieuw paspoort, met daarin slechts één stempel: het lege kruis van Golgota. Iedereen met dat paspoort is direct ook ambassadeur van dat koninkrijk en heeft heel wat te vertellen...

Arie Kars is voorzitter van de Stichting Christenen in de gezondheidszorg en organisator van het jaarlijkse congres Geloof in Zorg!. Daarnaast was Arie tot voor kort directeur bij Lelie Zorggroep wonen, zorg en welzijn.

Bekijk ook de blog van Arie Kars over drie kenmerken van een gelovige.

Meer over zorg
Met zorg, passie en professionaliteit werken honderdduizenden mensen in de gezondheidszorg. Zij leveren elke dag een bijdrage aan de zorg. Hun inzet motiveren zij veelal met "iets te willen betekenen voor de ander". Velen van hen zijn christen en vinden hun inspiratie in hun geloof. De Stichting Christen in de gezondheidszorg wil christenen die werkzaam zijn in de zorg bij elkaar brengen.

Congres
Om elkaar te motiveren en te inspireren om verantwoordelijkheid te blijven nemen en zorg te dragen voor de kwetsbare naaste. De stichting organiseert één keer per jaar een congres als plaats voor ontmoeting, verdieping en inspiratie. Een congres met afwisselende programma met o.a. plenaire inleidingen door topsprekers, workshops, vieringen en gebed, cultuur en muziek. Daarnaast steeds meer activiteiten om "Geloof in zorg!" tot een community te maken.

Vrijdag 3 oktober
Het vijfde congres vindt plaats op vrijdag 3 oktober 2014 op landgoed Zonheuvel in Doorn. Het thema is “Geloof je (nog) in de zorg?”

Neem alvast een kijkje op de Facebook pagina of volg het congres op Twitter.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons