Peuter verdrinkt in doopbad

moeder bad jarenlang voor een zoon.

in Christelijk Nieuws

Vrijdag is er in de Verenigde Staten een 22 maanden oude baby verdronken in een doopbad. Dit meldt The Huffington Post.

Brayden King stond onder de supervisie van zijn zus toen het ongeluk gebeurde. Hij is verdronken in 33 inches (ongeveer 84 cm) water. Hulpverleners hebben nog geprobeerd om het jongetje te reanimeren, maar na verschillende mislukte pogingen is de peuter dood verklaard. Brayden King zou over minder dan twee maanden zijn tweede verjaardag vieren.

Bidden
De moeder van de peuter heeft al twee oudere dochters, maar heeft jarenlang gebeden voor een zoon. De pastoor van de plaatselijke pinkstergemeente, Bishop TD Strong, zei het volgende over het ongeluk: "22 maanden geleden gaf Hij haar een zoon. En 22 maanden later werd Brayden weggenomen. Ik ben al 20 jaar pastoor, dit is de eerste keer in mijn bediening dat ik sprakeloos ben."  

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons