Online Bijbel Android app met ruim 100 titels

De Statenvertaling kan gratis geïnstalleerd worden

in Geloven

De Online Bijbel applicaties worden met ingang van vandaag uitgebreid met een versie voor Android. Er bestond al een app voor desktop computers en een app voor iOS. Nieuw bij de Android app is de mogelijkheid om de uitgebreide inhoud gratis uit te breiden. Daarnaast kunnen ook titels aangeschaft worden. De app is gratis verkrijgbaar in de Google Play store.

Standaard komt deze gratis app met een uitgebreide inhoud die in andere apps niet geboden wordt. "Zo is de BasicBijbel - de bijbel in makkelijk Nederlands - een standaard onderdeel van de app, maar ook de NET Bible, een hedendaagse Engelse vertaling", aldus Peter van der Schelde, content-manager bij Cross Link Services BV. "Bovendien kan de Statenvertaling er desgewenst gratis bij geïnstalleerd worden".

Voor gebruik met deze app zijn inmiddels ruim honderd titels beschikbaar, bestaande uit: bijbelvertalingen, commentaren, woordenboeken en lexicons. "Ook nieuw in deze app is de mogelijkheid om titels te delen over verschillende mobiele apparaten, zoals een Android tablet en een Android telefoon", meldt Van der Schelde. "Bij de introductie van de iOS app hebben wij beloofd dat wij onze apps zouden voorzien van gratis titels. De Android app gaat hier nu een stap verder in. Bij iOS zullen we in de toekomst dit ook verder uitbreiden." 

Vorig jaar november werd de Online Bijbel als app voor iPad en iPhone geïntroduceerd. De app is standaard voorzien van Nederlandstalige inhoud. DE app is gevuld met een groot aantal titels, omdat uitgevers de mogelijkheid geboden krijgen om hun bijbelgerelateerde titels te publiceren. 

Bron: ANP

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons