Amerikaanse evangelist Joyce Meyer komt naar Nederland

Bestseller auteur geeft seminars in Ahoy

in Mediatips

Joyce Meyer is een 'New York Times bestseller auteur' en is één van de bekendste bijbelleraren in de wereld. Ze heeft 100 boeken geschreven, die in meer dan 100 talen zijn vertaald. Over de hele wereld zijn al meer dan 12 miljoen van haar boeken gratis verspreid en worden er elk jaar miljoenen exemplaren verkocht.

Joyce presenteert de televisie- en radioshow 'Enjoying Everday Life' die wereldwijd wordt uitgezonden met een bereik van 4,5 miljard mensen. In de afgelopen 30 jaar heeft haar jaarlijkse vrouwenconferentie meer dan 200.000 vrouwen uit de hele wereld naar St. Louis getrokken.

Op de Nederlandse televisie zijn haar toespraken te zien bij SBS6 en Family 7.

Joyce Meyer Ministries: "In de loop der jaren heeft God Joyce veel mogelijkheden gegeven om haar getuigenis en de levensveranderende boodschap van het evangelie te delen. Met een verleden van seksueel misbruik en met de 'gewone' dagelijkse strijd van het leven, ontdekte Joyce de vrijheid om in overwinning te leven door Gods Woord toe te passen in haar leven. Op haar beurt wil zij anderen helpen om hetzelfde te doen. Joyce is en blijft een bijzonder getuigenis van het dynamische, verlossende werk van Jezus Christus."

Stichting Geloven in Rotterdam haalt de Amerikaanse schrijfster in mei 2015 naar Rotterdam. De stichting in Rotterdam is opgericht vanuit het Voorgangers Overleg Rotterdam met als wens om een bredere samenwerking met de kerken in Rotterdam te bewerkstelligen.

Bij het evenement in Rotterdam wordt de muziek verzorgd door Hillsong Londen.

Bron: Geloveninrotterdam.nl / joyce-meyer.nl

Foto: Christianpost.com

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons