Acteur Kevin Sorbo: "Hollywood wordt eindelijk wakker"

De film leverde 60 miljoen dollar op

in Mediatips

God's not dead acteur Kevin Sorbo zegt dat Hollywood eindelijk wakker wordt. "Steeds meer christelijke films worden een hit, kijk maar naar films zoals Son of God." Dit meldt de Christian Post

Kevin Sorbo sprak kort geleden op de radio over zijn nieuwe blockbuster 'God's not dead'. De blockbuster kostte het productiebedrijf twee miljoen dollar en leverde meer dan 60 miljoen dollar op. God's not dead mag zich dan ook de meest succesvolle hollywoodfilm van 2014 noemen, vertelt de acteur. "Zeker als we het over christelijke films hebben is 'God's not dead' de meest succesvolle film.

Hollywood wordt volgens de acteur eindelijke wakker, wat betreft christelijke films. "In 2014 zijn er al drie christelijke films uitgekomen, namelijk 'Son of God', 'Heaven is for Real' en 'God's not dead'. En het zijn allemaal ook nog eens successen geworden." 

Kevin Sorbo sluit het interview af door alle bioscoopbezoekers te bedanken. "Ik wil iedereen die de film gezien heeft en hem heeft aanbevolen ontzettend bedanken hiervoor."

God's not dead
Sorbo speelt een sceptische professor die in een intellectueel debat met een jonge student moet bewijzen de God niet bestaat. De jonge student, gespeeld door Shane Harper, is echter vastberaden om te bewijzen dat God wel bestaat en gaat dan ook ter het bittere einde door.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons