"Looming bands": gebedstips voor de héle familie

Jane Butcher bedenkt gebedspunten in de vorm van rubberen elastiekjes

in Geloven

Van rubberen elastiekjes in vijf minuten een vrolijk gekleurd armbandje in elkaar knutselen: duizenden kinderen in Nederland doen het. In Amerika is “looming” al maanden een hit. Volgens Jane Butcher, lid van het Barnabas Children's Ministry team, is deze rage dé mogelijkheid om op een leuke en creatieve manier voor mensen te bidden. Dat schrijft zij op haar website Faithinhomes.org, een blog met ideeën en tips om thuis in familieverband vanuit het geloof te leven.

Jane tipt haar lezers de rubberen elastiekjes te kopen - van diverse basiskleuren, tot glitterende of glow-in-the-dark-soorten - om vervolgens een "loom band" te maken voor een specifiek gebedspunt. Knutselaars kunnen kiezen uit "loom bands" voor de gebedspunten 'God en mij', 'Vrienden en familie', 'Bidden voor de wereld' en 'God, jij en ik'.

Lees de tips van Jane Butcher hier.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons