Korting bij 'gezegende' maaltijd in restaurant VS

Restaurant in North Carolina (VS) geeft korting aan biddende klant

in Geloven

Een restaurant in de Amerikaanse staat North Carolina geeft klanten vijftien procent korting als zij publiekelijk voor hun maaltijd bidden. De Amerikaanse Jordan Smith plaatste onlangs een foto op Facebook van zijn kassabon, waarop te zien is dat zijn openlijke gebed door het restaurant werd gehonoreerd.

"De bediende kwam na de maaltijd naar ons toe en zei dat we vijftien procent korting kregen voor het bidden", zei Smith. "We waren erg verrast en vonden het gaaf dat de restaurant eigenaars dit doen." Een christelijk radiostation deelde Jordan's foto, waarna het kassabonnetje vervolgens viraal op de sociale media ging.

Foto: Youtube

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons